Αλλαγή Διατροφικής Συμπεριφοράς

Μαζί θα βρούμε την διατροφή που σας ταιριάζει & δεν σας κουράζει

 

Αν είστε κουρασμένος από χρόνιες δίαιτες και επαναλαμβανόμενα προγράμματα διατροφής που σας φέρνουν μόνιμα στα κιλά που είχατε πριν τη δίαιτα ή και περισσότερα, η τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για την απώλεια βάρους όσο για την διατήρησή του.

 

Πρόκειται για την εκπαίδευση σωστότερων διατροφικών συνηθειών θέτωντας συγκεκριμένους στόχους χωρίς να χρειάζεται το άτομο αν δεν το επιθυμεί να έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

Δημιουργούμε νέες συνήθειες!

 

Σε αυτή την εκπαιδευτική διαδικασία χρησιμοποιούνται κάποιες τεχνικές ούτως ώστε το άτομο να καταφέρει να σπάσει κάποιες συνήθειες του παρελθόντος και να δημιουργήσει νέες. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε τις νέες συνήθειες και μακροπρόθεσμα, που είναι και η ουσία σε μια προσπάθεια απώλειας βάρους ή βελτίωσης βιοχημικών παραμέτρων που σχετίζονται με την υγεία.

Άρα λοιπόν στόχος αυτής της υπηρεσίας είναι να καταφέρουμε να σπάσουμε αυτούς τους δεσμούς και να δημιουργήσουμε νέες συνήθειες με απώτερο σκοπό την διατήρηση του απολεσθέντος βάρους μακροπρόθεσμα.